Přidat komentář

In reply to by Iva.a.anka

Tak koukám, že to maj ty naše dítka hooodně podobný ten režim :) Náš taky chrní až do 11 hodin ( dneska do 12 ) Tak jsem se vyspala.. Ale strašně ten čas s ním letí.. chodím na net večet a to jen na chvilku, protože mě pořád hrozně bolí ta kostrč a nemůžu sedět, takže mi stačí tak hodinka a jsem ztuhlá a nemůžu pak ani chodit...
Dítka jsou ale úžasná, vi´d?? Neměnila bych ani náhodou, ikdyž v noci to uspávání taky občas bojkotuje vyplivnutím dudliku a pak brekotem třeba 10 x za sebou.. Strašný .. A pokaždý když zabírám.. Už jsem mu ho kolikrát sebrala a byl pak klid.. On s ním usíná a když spí, tak ho vyplivne..Jenže občas ho vyplivne dřív a pak se vzbudí a zjistí že ho nemá.. No kolotoč pořád dokola :jawdrop:
S tím přibíráním - jíš a piješ hodně?? Aby jsi měla výživný mlíčko ... Přikládáš často jak si malá řekne?? My třeba i po hodině.. Kolikrát máme kojení na 2 hodiny po částech a někdy to dá najednou.. Začla jsem pít Caro s mlíkem a přijd emi, že prsa se víc plní.. Doporučuje se pít meltu nebo caro atd.. Jogurty hutný... Popř homeopatika na kojení... Malá je maličká,však se to upraví a uvidíš jak začne pak přibírat :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka