Přidat komentář

In reply to by femme.fatale

Hahaha...
Jinak mě by taky třeba vadilo, kdyby mi břicho ošmatlával někdo jiný, tuhle výsadu má akorát manžel, Gabčulka a ještě jedna moje nejlepší kamarádka, od ostatních by mi to vadilo... ale třeba když vidím kámošku, co má krásné těhotné bříško, tak se vždycky rozplývám a rukama jakoby naznačím pohlazení nad bříškem... to se mi zdá přijatelné ;) (bráno podle toho, jak by se to líbilo mně)
No a kromě toho mi hlazení bříška v těhotenství přišlo tak nějak jako ty nejerotičtější doteky, vyloženě jsem po tom toužila a potřebovala to... sama jsem to manželovi i řekla, protože to bylo fakt něco, co mi přišlo maximálně vzrušující a cítila jsem při tom takovou krásnou sounáležitost - nebo tak nějak jsem to prostě cítila, nenacházím zrovna ta pravá slova, snad jsem to vystihla, aby to bylo pochopitelné a ne úchylné :///: Ale prostě během těhotenství jsem to tak cítila...
Na závěr bych jen dodala, že manžel mi břicho taky nemazal (on jen každý večer, když byl doma, chudák, masíroval olejíčkem hráz - ale zase mu to šlo tak hezky, že mě nenastřihli a i porodní asistentka řekla, že je to poznat)... ale břicho mi fakt nemazal ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka