Přidat komentář

Ahoj, tak my kupujeme vždy celou půlku lososa, hlavně když je v akci a připravím si ho do mrazáku a pravda je, že je to první, co vždycky zmizí. Z toho co se blíží ocasu dělám kostky a pak na cibulce + sůl pepř + bazalka a k tomu tagliatele a posypat parmazánek ještě na pánvičce a k tomu třeba cherry rajčátka jen na talíř, z toho lepšího děláme filety a ty většinou jen citrón, pepř, sůl a na másle a k tomu brambory šťouchané se spařeným listovým špenátem. Taky jsem dělala ty zapečené v listovém těstě, ale dalo to zbytečně moc práce a losos je prostě boží. Teď mám v plánu zkusit s jasmínovou rýží a čerstvým koprem, ale už je v mrazáku nic a tak musíme zase koupit.
Jinak tedy dodávám, že my děláme většinou bez kůže a kdybys chtěla s kůží, tak na pánvičku nejprve tou stranou s kůží a pak obráceně dodělat.
Lištička Kačka + Matýsek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka