Přidat komentář

Ahojky Káťo, nááádherná fotečka :qu: a sofinka je krásňoučká slečna :one:
Nám je měsíc dneska. Kolik vážíme nevím, ale minulý týden jsme měly 3450g (to prý od poslední kontroly přibrala 270g, tak dneska můžem mít něco kolem 3700g odhaduju). Porodní váhu jsme měly 3240g, ale byla po porodu na antibiotikách a z porodky jsme šly po dvou týdnech s porodní váhou a doma ještě o 70g spadla. Tak to teď doháníme.
Jinak kojím přes den po 3 hodinách a v noci máme veeelikánskou pauzu, většinou spí v kuse od 21h do 4h do rána. :~!: Podle dr. jí budit nemám pokud kojíme aspoň 6xběhem dne, tak se to snažím dodržovat a snad bude přibírat ok. S kolikama taky dost bojujem, minulý týden proplakala 4dny (to jsem jí kojila pokaždé, když jsem měla pocit, že má hlad a dr nám pak řekla, že je asi překrmená, že to bříško má asi z toho). Dr nám na bříško dala Linex Baby (Sabík nám asi moc nepomáhal) a teď už je to pár dní podstatně lepší :one: . Občas si sice zapláče, ale už ne tolik. Jsou to sáčky s práškem, který rozpustím v malinké trošce odstříkaného mlíka (cca 3lžičky). krásně se to rozpustí a dávám jí to jednou denně před kojením lžičkou. Je to volně prodejné v lékárně a stojí 10sáčků cca 100,- Když bude nejhůř, tak se taky chystáme koupit ty probiotické kapičky.
Kájulka je jinak taky hrozně hodná, vydrží klidně i hoďku sama ležet v košíčku a koukat a ty noci jsou opravdu k nezaplacení :C]]:
Tak si Sofinku užívej, mějte se krásně a buďte zdravoučké :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka