Přidat komentář

In reply to by Katy - kacax

Ahoj Kacko, nevadi, ja mam rejpavej humor rada :-) takze klido pido rejpej :-) no ja mam taky obcas pocit, ze se nam prdolka ukaze az u porodu, to uz ale nikam neutece, chacha :-) no uvidime :-) jde mi spis o to, ze kdyby to byl kluk, tak obleceni nemusim moc resit, protoze hodna svagrova mi toho pujci tuny po synovcovi, zatimco pokud to bude holcicka, tak aspon par ruzovych vecicek by se hodilo :-) i kdyz na to je cas i kdykoliv po porodu :-)

jojo, ja jsem taky na ty kocarky moc zvedava, jak dopadnou ty barevny kombinace. Korbicka by mela mit cerny exterier a fialovy interier a sportovni sedacka je v ruznych odstinech fialove, od tmave az po svetlounkou :-) uz abychom je meli doma, ale potrva to jeste aspon dva mesice, no neva :-) pak sem urcite dam i fotky.

dnes jsem se divala na 4D video meho synovce z 28 tt UZ a rozhodla jsem se, ze asi na ten 4D UZ taky pujdu. Sice to je dost penez (tady v Praze okolo 1300 Kc) za par minut srandy, ale rikam si, ze to bude vzpominka na cely zivot a muzeme to pak ukazovat i mimcu, az povyroste :-) Byli jste na tom taky?

No s tim prstynkem, ja nevim :-) od te doby, co mi to delala ta kamoska, tak jsem to jeste parkrat zkusila a pokazdy to delalalo neco jineho :-) navic ona i zkousela otestovat, co bude druhe mimco a prstynek se ani nehnul, coz by tedy asi nejspis znamenalo, ze druhe mimi uz nebude, a to bych byla smutna, protoze bych chtela mit dve deticky. Takze ted tak nejak hledam duvody proto tomu spise neverit :-) no uvidime :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka