Přidat komentář

Ahojky, tak ti napíši, jak je to u nás :) Stres určitě byl, hlavně první 3 měsíce, kdy jsem jenom kojila, odsávala a chovala, protože jsme trpěli na prdíky :( a hádky taky nějaký byly, ale fakt se to zase časem srovnalo a teď už je to zase nádhera :h: Jedináčka jsme ani já ani manžel nechtěli, takže jsme toho určitě nikdy nelitovali.
Rozdíl mezi dětmi je 2,5 roku a Luky (starší) to nesl hodně špatně a trvalo to strašně dlouho (možná to ještě trvá) než si zvykl, že není sám. Brášku má rád, hraje si s ním, ale nemá rád, když ho chovám a tak, to je pak mám na rukou oba :00: Snažila jsem se mu to vynahrazovat tím, že když bráška spal, tak jsme spolu malovali, hráli si se stavebnicí a občas jsme šli ven spolu jen my dva a táta hlídal brášku doma.
Já bych nikdy jedináčka nechtěla a i když je fakt špatná doba, tak jedno dítě nebo dvě, to už takový rozdíl v penězích není. Horší bude, až budou oba chodit do školy, ale to už zase já budu v práci, tak to určitě nějak zvládneme :) Přesně děti jsou děti :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka