Přidat komentář

irena1111

Ahoj já má o 6 let staršího bratra a o 7 let starší sestru a naše vztahy nebyly nikdy moc dobré.
Brácha byl fajn do vojny, doma pomáhal, hodně jsme spolu blbnuli a byl moc hodnej. Po vojně si ale našel holku takže jako brácha už nefungoval. Pak se s ní rozešel našel si jinou, chytl se nějaké party v práci a stal se z něj uplně někdo jiný. Na mámu i na mě se vykašlal, s druhou ségrou si nerozumněl nikdy, začal pít, dělat dluhy a žít takovej život ze dne na den. Dneska má dvě děti 15 a 9 a jejich rodinnej život je děs. Kluci jsou samorosti, protože brácha je buď v práci nebo někde pije a když je doma tak spí a bráchova partnerka je taková zvláštní, všechno její jedno, problémy neřeší, no prostě děs a zodpovědnost nula.
No a ségra to bylo ještě horší, co si pamatuju tak vždy byla taková že všechno ví nejlíp a ona je ta nejlepší a nejchytřejší. Když naše mamka zůstala sama s náme se 3 dětma a ségra začala vydělávat, nechtěla ani přispívat na domácnost a raději odešla k dědovi. S mámou se rozhádali a dodnes jsou k sobě slušné jen kvůli jejím dětem (mamčiným vnoučatům). Já si se ségrou v dnešní době rozumím, ale nesmíme se začít bavit na téma naše rodina a minulost.
Nakonec jsem s mamkou zůstala jen já. Oba starší sourozenci mě teď poslední roky viděj jako rozmazleného fracka co měl vždycky všechno, ale já to neřeším. Mám s mamkou skvělej vztah, vzájemně si pomáháme, i když už je 5ti násobná babičla tak teprve s naší dcerkou si to babičkovství užívá naplno. Prošla si v životě ošklivejma věcma a já taky, jsem ráda, že teď jsme spokojené i když já bez sourozenců a ona bez svých dvou dětí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka