Přidat komentář

Tak holky, dnes jsme byli ve trech skolkach a mam info. Kazda skolka ma svoji prihlasku a evidencni list, kde je na druhe strane prostor pro pediatra. Takze to zkopirovat ci overit nejde bohuzel. Dal je potreba s kazdou prihlaskou zajit k zamestnavateli, kde i razitkem stvrdi, kdy nastupujete do prace, t.j. den po 3. narozeninach prcka.
Az maji prihlasky a evidencni listy vsechny nalezitosti, jde se ROVNOU k zapisu a reditelka skolky rozhodne, zda detatko vezmou ci ne. Ne ten uplne v ten den, ale s rodici se pak spoji.
Vtip je v tom, ze vsechny skolky u nas ve ctvrti maji zapisy 4. brezna odpoledne a v sobotu 5.3. dopoledne, takze pokud budu chtit jit s malym na vsechny zapisy, ceka nas slusny maraton... Dnes se hned hnal mezi deti a nez jsem si obula navleky, tak uz si hral jakoby tam patril :s: No kez by mu to na za rok vydrzelo ;)
Ucitelky mi rekly, ze ve vyjimecnych pripadech deti narozene leden az cerven berou, ale parvo veta ma vzdy reditelka, jak jsem zminila.

Dekuju za tip se skolkou u Ronda! My jsme sice z Bystrce, ale co by se dalo delat...
Jen jsem teda trochu prekvapena s tim placenim skolneho, myslela jsem, ze se plati jen nejaky udrzovaci poplatek, ale co uz nadelame, ze? :(
Drzim vam i sobe moc palce, abychom to zvladly a nemusely pristupovat ke krajnim resenim :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka