Přidat komentář

Ahojky,taky se pokus odpovědět :)
1) Je nám 17 měsíců a nočník máme hezky schovaný,párkrát jsem ho už vytáhla,posadila a on se rozeřval a řval a řval :( Tak jsem ho zase schovala a vytáhnu ho ta měsíc :) Moje mamina je sice zastáncem toho,že by už měl být dávno bez plen,ale co nadělám,že? Prostě mi na nočníku sedět nebude,tak to nehrotím :)
2) my taky nemluvíme-říkáme jen máma,táta,čiči,ha(haf) a tytyty(hrozí prstem). Když něco potřebuje ukazuje na to prstem a říká héééééé a nebo jééééééé. Když chce koko třeba po jídle,kdy vše hezky spapal,tak umí taky udělat prosím,prosím :)
3) My nemáme dudlíka,ale máme paleček a to je horší,toho se jen tak nezbavíme :( Sice ho má jen aby usnul,teď nedávno při zoubkách ho měl v pusince i přes den,byl nevrlý a ukňučený,tak jsem to neřešila,ale jinak vysvětluji,že přes den paleček do pusinky nepatří :)
4) My ukazujeme,ale jen na to,co nás zajíma,na to co bych po něm chtěla,si mohu ukazovat sama,nějak to neřeší a jde pryč,přitom moc dobře ví,co po něm chci :D Ale zas na druhou stranu ho hrozně baví vkládání tvarů do správných dírek. Umí zandavat sám a mě u toho skoro nepotřebuje :) Takže máme doma spousty vkládaček a vkládáme :)
5) Daník obědvá až po dopoledním spánku a já vždy obědvám,když spinká,takže mám klídek. Ale jinak jí první on a já se najím po něm. A nikdy nechodí zkoumat co jím a jestli mu dám :D Je to malej šikula,poslední dobou se chce krmit sám,tak zkoušíme samostatné jedení :)
Daníka hračky občas taky nezajímají,ale já to řeším tak,že některé na nějaký čas schovám a pak je vyměním a pro něj jsou pomalu nové a tak si s nimi vydrží hrát a když vidím,že zájem opadá,tak je zas vyměním. Nedávno jsme se přestěhovali a máme spoustu úložného prostoru v kuchyni,tak jsem mu dolu,kam dosáhne dala věci,které může krámovat (misky na jídlo,čaje,mísy na těsto a podobně) a jsme spokojení oba,on si je vykrámuje,ale pak když odcházíme ven,nebo jde spinkat,tak je hezky spolu uklízíme a je to pro něj i zábava :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky