Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, díky :k: Jak píšeš o táboře Milovy, to je to na Vysočině? Nebo si to s něčím pletu... Na Vysočině je taky krásně. Jezdívala jsem tam x let po sobě s našima na dovolenou na Tři Studně a taky na Pikárec ke Křižanovu, v Moravci u Křižanova nebo ve Skleném nad Oslavou tuším jsem byla i na škole v přírodě ještě se školkou... ve druhé třídě na ZŠ jsme byli na pobytu v Karlové Studánce v Jeseníkách, ve čtvrté třídě na Vičanově-Tesáku v Beskydech a v sedmičce v Podhradí nad Dyjí, to bylo taky super :one:

A tvoje zážitky jsou taky parádní teda :one: I když... ono je to jak z kterého úhlu pohledu, že... Když něco zažiješ, tak co ti tehdy přijde směšné, tomu se později divíš, žes to vůbec přežila a naopak, čeho se tehdy děsíš, ti dnes přijde směšné...
My jsme s kamarádkou na jedné dovolené na Třech Studních sbalili kazeťák a vyrazily jsme do víru dědiny, kazeťák na plný kule a dunělo z toho Is it Love od Twenty 4 Seven :s: Chtěly jsme ukázat jednomu mladému stánkaři, jaké jsme frajerky :s: :s:

Markéta s Marcelkou :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka