Přidat komentář

Ahojky!
Tak za prvé - na švagrovku se vykašli! Já vím, že se mi to snadno řekne, ale každé dítě je jiné a potovnávat se fakt nedají.
Mám dcerku, ta tedy na nočník už chodí, ale zpočátku to byl boj. Nejvíc se mi osvědčilo, nechat ji běhat nahatou ( měla teda sukýnku nebo delší tričko a jinak bez kalhotek a bez plíny ... ) a v protiskluzových ponožkách. Byly jsme spolu asi 3 dny jen v kuchyni na lině a pokud se vyčurala jinam, tak utřít a hotovo. Bylo vidět, že zpočátku si neuvědomovala, že čůrá, bo se vždycky tvářila hrozně udiveně, když jí to teklo po nožkách ... Jakmile začla čůrat, vrazila jsem ji na nočník. Někdy jsem jí to přetrhla, někdy pokračovala. Když pokračovala, dostala velkou pochvalu! Pak jsme spolu převlékly ponožky a vytřely ( spolu ) tu loužičku. Máš pravdu, jak píšeš, že budeš asi vysazovat často. Já ty 3 dny neudělala nic :( To čůrala ( nebo učůrla ) bez přehánění každých 7-10 min.... byla to hrůza, ale vyplatilo se.
Pak přišlo na chvíli období, kdy nechtěla sedět na nočníku, tak jsme pořídili malý pro plyšáka a ten si vždycky sedl s ní, pak jsme mu utřeli zadeček atd .. Vyjímečně dostala na nočník hračku, ale nenechávala jsem jí tam trůnit moc dlouho. "Zkusíme se vyčurat, dej ruce na kolínka a zatlač ... nejde to? Tak za chvilku." Fakt ze začátku neuděláš nic :-(
S tím mluvením - pokud Ti Dr neřekla, že je to problém, tak to moc neřeš. Každé dítě je jiné a on se jednou rozmluví, až Tě uši budou brnět :-) Hodně si s ním povídej, čti mu, ukazuj obrázky, chtěj, aby Ti pojmenoval zvířátka na obrázku, nebo řekl, jak to zvíře dělá a ono se to časem rozjede :-)
Držím palce! Papa V.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka