Přidat komentář

Jste se zbláznily, ne???? Kdo to má číst??? Jsem to prolítla jen zběžně, jsem tu jen na skok, má přijít ta tchýňka, tak mám fofr ;-)

Hani, mamka bude dobrá, uvidíš, třeba jen to tělo hůř snáší narkozu?? Taťkovi z jara taky pořád slibovali, že už půjde domů a nakonec tam byl 3 týdny.......

jani, jo zumbuju, taky děsnej problém ty kroky a ještě k tomu nějak přidat ty ruce, to je pro mě úplnej chaos :00: }:) . Ale snažím se, nevím teda, jak dlouho mě to vydrží :D .

Dani, já když jdu někam bez malé, tak taky musím odcházet opatrně, aby mě neviděla.......

Leni, myslíš, že může mít hemeroidy?? Snad už to bude v pořádku, když tam dnes nic neměl, ne???

Holky, my jsme šly včera s malou nakupovat, schávlně jsem ji vzala pěšky, nevím, kolik jsme mohly nachodit?? 2 zastávky tam a dvě zpět??? Kilometr určitě. Potkaly jsme tak kámošku, tak šla s náma k nám, doma už na malé bylo vidět, že je unavená, ale přišel ta´tka z práce a bylo po únavě......Takže šla do vany až někdy o půl osmé, já chystala taťkovi večeři a najednou přišla za mnou do kuchyně :? s panenkou v ruce, všude mokro, no mazec......Jsem koukala jako blázen, že si už vylezla i sama z vany.......Spát šla až před devátou, a najednou slyším ránu, frajerka si zase chtěla vylézt s postýlky a nevyšlo jí to. Naštěstí spadla zpátky do postýlky......A opět byla vysvlečená......Takže jsem si s ní musela lehnout na velkou postel a až usnula, tak ji přendat......Samo, že jsem s ní taky na chvilku zavřela očka, takže jsem se zase do dvanácti převalovala :-/)

Dneska mám v plánu dukátový buchtičky, tak jsem zvědavá, jestli to malá bude.......Kdyžtak tam má kuře a rýži z předvčera....Taťkovi přinese babička prej pajšl.......fůůůůůůůj....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka