Přidat komentář

Hihi, holky tak jak to čtu, tak se tu uculuju :///: musím Vám něco připsat jako zkušenej "mazák" na mateřský.
Taky jsem si říkala, jaké to bude doma a že bych radši byla v práci, ale hooodně rychle mě to přešlo :00: asi je to nějak vypočíaný, proč se chodí na MD zrovna v tu dobu, kdy se chodí, protože ještě vánoce byly jakš takš, ale pak to začalo a poslední měsíc těhu je docela mazec - mrkněte k nám ledňáčkům, už si ani neumíme napsat, že nám nic není :€): Jen tam hekáme a těšíme se až porodíme :metal:
S tím vstáváním - dokud jsem byla zvyklá vstávat do práce, vstávala jsem i doma nejdýl v 8h, ale jak čas postoupil zvyšuju skóre, takže dneska jsem vylezla z pelechu asi tak v 10:20 :€h: a to jsem spala opravdu tvrdě celou dobu :~!:
A s tím kdo bude od Vás první, taky jsem zvědavá, u nás to rozjely holky už kolem 10. prosince a bylo jich hned několik za sebou a zdaleka to nebyly ty, které měly termín mezi prvníma :n: Nestačily jsme se divit :bulva:
Takže jak už to většinou bývá, všechno je jinak, než jsme si mysleli :€m: A vlastně už předběhla i Daisii z února až do prosince. No prostě si mimča rozhodnou za nás. Já zase doufám, že tu nebudu strašit ještě v únoru ://: (TP mám 30.1)
Tak si užívejte domácí klídek a pohodičku a hezky se těště na prďolky :metal: Ať Vám to doma krásně utíká :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka