Přidat komentář

my máme 3+1, ale v dětském už 2 dospělé děti jsou a v ložnici tak málo místa, že budem asi šoupat postýlkou, když se budem chtít dostat do postele a ještě zavřít dveře :///: . Na léto se nastěhuju na chajdu, tam je víc pokojů, než v penzionu, ale děti tam bydlet nechtějí, je to :zadek: světa (ale za chajdou les, kousek přehrada).
Věcičky nové nekupuju, protože po jednom dítku se neonosí a koupíš za pakatel, kdežto když koupíš dupky za 200,-, tak je šetříš a stejně je pak prodáš za 30,- jako ty starší. Jo, do miminka jde investovat hodně, ale mimču je jedno, jestli cumlá dudlík za 30,- nebo 150,- nebo má hadříky po bratránkovi :cc): . Ale postýlka je super, ta je jediná na 3 roky a můžeš schovat pro další a není to taková palba. A žirafky jsou fakt dobré, taky jich spí u mě v komodě několik na oblečkách.
:q: chtěly moje děti zkraje jen kaučukové, silikon až měly zoubky a synovečka jsme nenaučili na žádný a to jsme se s dcerou tvrdě snažily :dance: , :$}: je taky úplně jedno, hlavně ať má savička správnou velikost. Jo a to mi připomíná, že mám na chajdě vaničku, v létě se v ní koupou děti návštěv a na podzim posloužila na zabíjačce :€Ss€: .
No prostě nic není tak životně důležité, aby se nedalo koupit později a žádné prachy nejsou vyhozené, když si tím děláte radost :\x: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka