Přidat komentář

In reply to by Namba

Děkuji moc! Dcerce to řekneme, ale asi až později ( rozhodně až po babičkách - protože vše vykecá ( dneska cestou k Dr každému v metru vykládala, že jedeme k paní doktorce - ještě, že jsem jí neřekla název ordinace:-D ), tak aby to neřekkla dřív )
My jsme taky měli období, že tatínek byl jediný a nej - např vždy koupe on a když byl na služebce, tak mě celý koupání prořvala, že chce "takínka" ... pak se to srovnalo a teď je to tu zas ( Když jde do práce, tak mu je dát sama pusu a mě říká "Nene, nedávej mu pusu Ty, jen já!!!" )
Ale je možné, že to, že Tě dočasně odmítá je skutečně "trest" za to uspávání - dítka jsou náramní citoví vyděrači ( mě odstrčí od manži, sama se přitulí a kouká, co já na to ... atp. ) Ale vytrvejte! To období odmítání přejde, jen si mazlení nevynucuj, to by bylo ještě horší. Může to být v souvislosti s usínáním, ale nemusí. My tedy nechávali Klárku usínat samotnou od začátku - kojení, pak jsme jí tey zpívali s kytarou ukolébavku u postýlky, pak pusa, pohlazení a pryč. Časem ji ta ukolébavka začla nabuzovat, tak jsme ji přesunuli na dobu před položením do postýlky a je fajn. Jak jsem psala dřív.
Opravdu, každé dítě je jiné - když byla Klárka nemocná a já si ji vzala k nám do postele, že jí u nás bude líp a usne, tak byla moc hodná, ale neusnula. Třeba mě 3 hodiny hladila ( to mě pěkně dojímalo ), ale neusnula. ( Ikdyž jsem třeba hrála, že spím - to byly nervy! ) Ale pomůže, když si lehnu k ní do pokoje na zem a držím ji za ruku - to pak usne brzo ... ( Když je nemocná - jinak to nedělám - ale pak, jak jí je líp, tak mne nechce pustit z pokojíčku a asi 2 dny to vyžaduje pořád, ale jde to vysvětlit. )
Tak papa a drž se!
V.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka