Přidat komentář

In reply to by fishtamin

Moc děkuju za odpověď, na kojení mi opravdu záleží, a tak se snažím kojit jak to jen jde, už jsem vyzkoušela spoustu poloh a střídáme prsa při kojení..dost to funguje, malej lépe tahá.
Jinak moje dr. tak ta říká pokud to jde tak jen a jen kojit do 6měsíce, tak se snažíme, už jen proto, aby malej měl proti látky, teď se tady u nás pořád fackuje chřipka a já ji už mám od porodu po třetí, ale malej je zatím ...musím zaklepat zdravej.
Přibíráme taky hezky (por.váha 3060g...ve 4měsících 7135g a teď už máme kolem 8kg, přesně nevím vážila jsem sama a do poradny jdu až ve středu).
Kojit bez příkrmu, ale není ani tak jednoduché, jelikož bydlíme s moji mamkou a ta pořád už by jsi měla začít dávat tohle a tamto a tchýně taky pořád něco, občas to není jednoduchý uhlídat, moje mamka občas malému dá na dudlíka trochu medu...je ho tak trochu ušpiní, malej pak cumlá. Vůbec se mi to nelíbí, ale pokud potřebuju občas pohlídat, tak musím přimhouřit oči. Dříve to bylo trochu jiné, začínalo se se šťávičkami a přikrmovat se začalo dříve, a jak moje mamka říká vychovala 3 děti dobře a jsou zdravé. Mám 10letou dceru a vím, že tenkrát to bylo úplně o něčem jiném, je pravda, že jsem měla i jinou dr. A názor od názoru...dr. od dr. se tak trochu liší. Měj se fajn ahojky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky