Přidat komentář

Ahoj holky! tak i já se hlasím po dlouhé době a - jo, a všimněte si laskavě času, jo? :s: jako za starejch časů :s: Vytuhnu s dětma a pak nevím, v kolik bych měla jít spát. Jinak Barulko, mám to nápodobně, když tu jsem nikdo tady není a pak se tu drbe. ale fakt není v mých silách ty Vaše drbárničky přečíst, takže o vás vím čím dál tím míň.
Jinak jak probíhají přípravy u nás? Poslední dvatýdny jsem měla nějakou depkoidní. Něco udělám, uklidím a za chvilku to není vidět. Už mě to fakt vyčerpávalo, neměla jsem absolutně na NIC čas, všechno mě akorát ubíjelo, energie žádná, uhoněná, vyčerpaná, smutná. ale jak si blíží vánoce, už začínám být zase v pohodě!!!
Jinak inulý týden jsem lítala s Pepánkem po doktorech. Jednu ráno jsme měli jít do školky, já na manželských postelích česala Lucinkua Pepánek kolem nás zase rajtoval, až ošklivě spadl přímo na hlavičku. jako podobný pády míváme, ale tohle bylo ošklivý :r: , strašně dlouho plakal, vůbec jsm ho nemohla uklidnit. a i když neblinkal, tak mi začal usínat.Takže rychle Lucíčka do školky a pak jsem vzěch zábějích lítla nejdříve k dětské, ta nám řekla, že to vypadá dobře, ale poslala nás do nemocnice na rentgen hlavičky. Tam jsem se ptala na informacích, kam máme jít - prostě sem byla vyblblá, tak mi to moc nemyslelo. Poslali nás na úrazovku, odtud nás hnali do jiných dveří a tam zase jinam. faaaakt super. když jsme čekali na RTG, Pípulka mi celou dobu seděl na klíně, tisnul se ke mě a pokládal mi hlavičku na rameno. Mě ho bylo tááák líto. ale naštěstí bylo vše v pořádku :h:
Takže vidíte, že u nás to nemůže být jednoduchý. druhý den měla Lucinka ve školce besídku, tááák jsem se těšila. ale už když jsme šli dovnitř, tak Pípulka kňoural, i když byl vyspinkaný. takže jsemraději šla na chodbu, abychom nerušili. dala jsem mu prsíčko, zklidnil se a ještě jsem chvilku viděla. Po skončení ho Lucik vzala ke stromečku a když jsme chtěli jít pryč, Pepčapředvedl svůj první hysterák. Jako tohle faakt neznám, byla jsem spocená až na zadku, za pohledů ostatních rodičů :00: vytočil mě, ale co jsem s ním měla dělat, kor po tom předchozím strachu, jestli nemá otřes mozku. ale už je to zase můj hodný chlapečk :h:
včera jsme si byli s taťkou konečně pro stromeček - letos, že si koupíme tak do metru pade. Koupili jsme si jedličku 155 cma stála 625 :00: Jinak s přípravama pomalu finišujeme, linecký je skoro sežraný :s: , ale už na to prdím, zelenina na salát koupená, pití taky, už jen klobásky a kapříka.a tenhle týden chci ještě umýt nábytek v obýváku, umýt skříně v ložnici a kuchyňskou linku. Letos nějak nestíhačka, nevím co dělám :00: :///:
Jsem se nějak rozepsala, tak Vám přeju ještě super finální přípravy a ještě Vám hodím 2 fotečky prcků . možná jsme si všimly, že už je nedávám. ale po tom, co se děje s Aničkou a člověk si ffakt nemůže být vůbec ničím jistý, jsem se rozhodla, že už děti na NETU prezentovat nebubu Občas jen třeba v čepkách, ale i to jsem hodně omezila a pak ty fotky stejně mažu. to jen ještě na vysvětlenou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka