Přidat komentář

Ahojky, to jsme na tom podobne.. Prodali jsme v lete byt, s tim, ze budeme stavet a nez postavime, tak budeme u tchanovcu.. Miminko jsme tedy planovali, ale nepocitali jsme s tim, ze se povede hned.. No podarilo se a jsem ve 23. tydnu..=o)
Musim tedy rict, ze jak moje mamka, tak i tchanovci jsou super a vsichni se vsemi dobre vychazime.. Nicmene jsem rekla, ze pred porodem chci byt u mamky - bydli v Praze a tam budu i rodit.. A po porodu, ze budu taky tam, jak dlouho jsem nerekla, ale bydli v byte, tchanovci v podlaznim RD, takze litat po schodech s miminem se mi teda nechce.. Staci mi to uz ted.. Jsou s tim nejak smireni, navic ted tedy resime vse dvakrat, takze postylku budeme mit jak u mamky, tak u tchanu a proste budeme s mimcem ruzne prejizdet, verim, ze cim driv si na to mimco zvykne, tim mensi bude mit problem se prizpusobit pozdeji.. Takze tak u nas..
Ale co se tyce tveho pritele, mel by te podporit a presne pochopit duvody, proc chces byt u svych rodicu, to je uplne normalni pocit, zvlast pak v sestinedeli! Takze tam bych si nejdrive promluvila s pritelem.. A pak, pokud jsou tchanovci normalni bych to vysvetlila i jim, ze tam budes proste vic v pohode a tak, ze za nimi budete jezdit, aby si nemysleli, ze jim jakoby vnouce beres.. Ja nevim, ale me tohle prijde naprosto prirozeny a i oni by to meli pochopit! Drzim moc pesti!!=o) A omlouvam se za roman!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka