Přidat komentář

Ahoj já teda nevím, jak to bylo před tím, vím jenom informace z tohohle článku, ale dávat pryč mimčo k adopci mi přijde jako nesmysl. Vím, že jsi asi v hodně těžký situaci, ale měla by jsi se sebrat, už jenom kvůli tomu nenarozenému mimču. Věř že ono to cítí z tebe, že ho nechceš.... Měla by jsi se vzchopit. Jednou toho budeš dost litovat a už s tím nc nenaděláš... čas zpátky nevrátíš.
Mysli na to, až toho mrňouse budeš držet v náručí, bude tě opravdu potřebovat- tebe- svojí matku. Vím, že cizí lidé by ho taky měly rádi, ale biologická matka je biologická matka. Chápu když dá někdo mimčo pryč, když se na rodičovství necítí, ví, že to dítě opravdu nechce, pak je to lepší, nebo když je to feťačka, pro kterou je závislost na prvním místě ale pokud jsi zdravá, podle toho co píšeš už dceru máš takže jsi schopná se postarat,bych si to pořádně promyslela.
Já jsem v 31tt na mimčo jsme čekaly víc jak rok, nešlo to, problém byl ve mě, vím, že jsme nebyly na umělým jako některé holčiny tady,ale pomalu jsem to vzdávala. Kdyby umělý nevyšlo když to platí pojišťovna byl by to asi konec, protože by jsme si cykly navíc zaplatit nemohly a adopci by nám neschválily. Nemáme byt, já jsem bez práce, nejsme manželé. A vím, že bych se toho krásnýho co ve mě roste prostě vzdát nemohla i kdybych na tom byla sebehůř... Celých 9 měsíců to v tobě roste, cítíš pohyby a potom by nic nebylo? Zbyly by ti jenom prázdný ruce a do smrti výčitky
Takže ti přeju aby jsi se nakonec rozhodla jak nejlíp umíš, doufám, že ve prospěch mimča a zkus se mít líp než doteď :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka