Přidat komentář

ahojky, my teda zelenou neměli, ale říká se, že zelená je hladová... jsou to ty babský rady... jinak na netu v poradně o tom píší toto:
barva stolice je dosti složitá věc, je v tom dosti chemie a část se ani mnoho netýká dítěte, týká se to spíše reakcí součástí stolice se vzduchem atd.
Zelená barva obecně znamená, že dochází k redukčním reakcím a pokud je stolička řidší nebo napěněná, domněnku to potvrzuje. V prvních týdnech to může být ještě zbytek žloutenky novorozenců, co zelenou barvu způsobuje, dál to bývá nadbytek "předního, sladkého mléka" a další nevinné příčiny. V zásadě ale platí, že pokud dítě prospívá a je spokojené, jako vaše nepochybně je, nevěnovala bych barvě stoličky zvýšenou pozornost. Čas od času to paní doktorka zkontroluje a to je, myslím, dostačující.

Takže bych se asi ničeho nebála, ale jestli se to bude opakovat tak to řekni dětské doktorce, aby se případně něco nezanedbalo. Četla jsem, že nutrilonem jen přikrmuješ a malý byl po tvém mléku hladový, tak máš třeba skutečně přebytek předního mléka. To by se dalo vyřešit tím, že bys to přední odstříkala a malého pak krmila tím "zadním", ale třeba to tak děláš :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka