Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jejda, tak to mě mrzí, že vám vylétla po očkování teplotka :-(. Nám u Honzíka na takové horečky po očkování pomáhaly paralenové čípky do zadečku. I když je tedy pravda, že on míval spíš teplotu až po druhé vakcíně a potom když mu rostly horní zoubky anebo při viróze.
Teda, tak to je super, že Danečkovi tak chutnala mrkvička s bramborem :-). To má člověk pak hned radost, když vidí, že dětem chutná :-).
Rostou nám mimča před očima a zvlášť když se to pak porovná s malým miminkem, jako na té vaší fotce, tak to člověka uhodí do očí ten rozdíl :-).
Dnes nám dorazila jídelní židlička pro Tomáška :-). Docela fofr teda - ve středu večer (předevčírem) jsem ji objednala na Aukru, rovnou jsem odeslala z účtu peníze a dnes už ji máme doma :-). Máme značku Caretero Royo green 2010 a je hodně podobná Fábule od Babypointu, jenom byla o pár stovek levnější.
Židličku po Honzíkovi jsem nechtěla použít, protože on měl takovou tu dřevěnou, co se dá rozložit na stolek se židlí a chci ji právě takhle rozloženou pro Honzíka, aby si měl kde kreslit apod. Navíc ta dřevěná nebyla polohovací a byla až pro miminka, která umí sedět, takže když jsme tam do ní tenkrát Honzíka začali posazovat, tak byl za chvíli celý zkroucený a nebylo to moc dobré.
Zato teď tato nová je super - má šest výškově nastavitelných poloh, tři pozice sklonu zádové opěrky, regulace vzdálenosti tácu od dítěte, regulovatelné loketní opěrky, dva odnímatelné tácy a košík na drobnosti, pětibodové bezpečnostní pásy a strašně se tedy líbí i Honzíkovi. Hned si jí vyzkoušel a jak to tak vypadá, tak do doby, než ji začne používat Tomášek, v ní bude chtít sedět i Honzíka :-). Má nosnost 15 kg a Honzík váží něco málo přes 13 kg, tak ho to naštěstí bez problémů unese.
Už jsem ji vyfotila i s Honzíkem, tak sem potom vložím pár fotek. Tady je odkaz na fotky:
http://www.mojetehotenstvi.cz/toma-kova-nova-jidelni-zidlicka
Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka