Přidat komentář

Ahoja, rourku jsem používala u syna, taky kandil jen přes ní a skončilo to, když se začal točit na bříško a byl klid.
Jinak nutné je důsledné odříhnutí, já když nám to fakt nejde, tka ji dám na bříško a tam to většinou nakonec vyletí.
Probiotické kapky pozor na skladování, musí být fakt v lednici a ne je zapomínat po nakapání venku, ony ty baktérie postupně hynou při teplotě 15 a víc a snižuje se účinnost, já je kápnu i když máme bolení, takže někdy dostane i 2x 5 kapek denně a musím říct, že se nám upravilo bříško, už nemá ani tak vodnatou stolici. Pokud kojíš, tak já se také hodně omezila, jám defakto všechno maso, ale připravené pouze na kmíně a olivovovém olejí, brambory, těstoviny, bramborové knedlíky, nejméně den staré rohlíky a chleba, piju jen vodu neperlivou či fenyklový čaj (pouze 2x denně), nakoupila jsme si v Bille suchárky, takové houstičky kmínové, také si občas udělám odvar z kmínu a piju. Nevadí nektarinka, zprvu jsem ji loupala, až teď jím i se šlupkou, broskev musíme mít jedině loupané, jablko loupané, švestky jsou také v pohodě. Moučníky z listového těsta s tvarohem či s jablky či s povidlami. Každý den si mlsnu i jeden bonbón čokoládový , šunka dušené, mrkev v jakémkoliv množství, a naučila jsem se jíst ryby obalené v mouce a ochucené kmínem. Defakto do čeho se dá nacpat kmín to baštím, doma si už ze mne dělají srandu, že jsem na něm závislák, sardinky v oleji nám také dělají fajn a je to zdroj vápníku, krajený eidam cihla( pár plátku denně si dám, ale ne závratné množství)

Po čem je bengál krom klasických nadýmavých: štávy ,džusy, rybíz, maliny, brokolice (ta je úplně strašná u nás), přliš mnoho mléčných výrobků (už mám odzkoušeno že můžu tak max 1 jogurt aktivii denně), nekořením, krom soli a kmínu nic jiného nepozřu - důsledně, nejím klobásy, párky (pouze si občas dám nožičku jemného párku), paštiky nejím, sýr tavený nejím

To to důsledně dodržuji, postupně vychytávám další věci a máme opravdu klid, také jsem zjistila, že je bezva před spaním vypít fenyklový čaj či kmínový odvar, malá si pak krásně i v noci prdí a je klid.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka