Přidat komentář

Ahojky s Peťou se známe 6let z toho jsme 5let manželé.Na začátku mě bylo necelých 16let a mu 19let.Máme 5letou dceru a ted čekáme 2 mimi:)
A musím říct že náš vztah je úplně nádherný!!!!!! Pořád si řikáme a dokazujeme jak se milujeme.Každý den co je Peťa v práci tak si píšeme a i v smsce mi nezapomíná napsat jak moc mě miluje a já dělám to samé dokonce ani neusneme aniž bychom si to řekli:).
Chození jsme měli nádherné ale teď si myslím že je to ještě krásnější protože se známe dokonale,hned na sobě poznáme co druhému chybí nebo vadí.Už mi sice nevozí každý druhý den dárečky což mi vůbec nevadí protože mnohem víc mě potěší když přijede z práce a doveze mi pomerančový džus,protože co jsem těhu tak skoro nic jiného nepiju tak mě potěší že si vzpomene i když je šíleně unavený,nebo přijede a řekne jak moc jsme mu chyběli a dám mi pusu,je to pro mne mnohem víc než kytky...
Prostě pro mě je tento vztah nejkrásnější na světě.Chození bylo nádherné ale tahle doba když už se známe a víme co od sebe můžeme čekat je pro mě k nezaplacení.Radši budu končit:)
Užívejte si svých protějšků a mějte se krásně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka