Přidat komentář

In reply to by fli

Jojo, podle úřadů si vzpomínám, že jsme si fakt psaly, jen si nevzpomínám,jak se mimi jmenuje:-(((.Nemáte taky Magdalenku? Svatby se neboj, to jsou blbé kecy,že se svědek svědkyni musí věnovat (to bude asi moc hezká ta svědkyně), to si někdo určitě rád vymyslel:-) Jen si doma nastol pořádek a připomeň manžovi, že se hrají česko-polská pravidla bez ohledu, kde jste, svazek máte česko-polský,ne? Takže se má manža na co vymluvit, kdyby měl z Poláků někdo blbé řeči.
Na Polské svatbě jsem byla-téměř vždy probíhají v kostele a toho se neboj, protože tam bude stát manžel a né ty, ty si sedneš do lavice a budeš dělat to co ostatní, já jsem přála i v češtině - prostě na nic si nehraju -ať rozumí nebo ne:-). Ty jsi tam vážený host a určitě jim ničím svatbu nezkazíš ani se neztrapníš. Užij si ji, protože Poláci se umí nádherně bavit a jejich svatby jsou velkolepé a velké. Většinou jídlo je neustále na stole, není to tak, že ti jídlo přinesou přímo pod nos na talíři a ty si nemůžeš vybrat, jak je u nás zvykem. Ale asi tě určitě vyzvou do kola a rádi vymýšlejí různé hry, takže je nevhodné se nezapojit (asi budeš muset tancovat s ženichem), já bych řekla, že u nás je to podobné,ale v malém.
Taky nakupuji Nutrilon/bebilon v Polsku, ale plíny se mi nezdá, že se vyplatí - jaké kupujete, za kolik a kde?Máme kočárek z Polska-kvalitu:-( Quinny-ujíždí nám doprava, postýlku Klups-odpadly nám kolečka, komodu Klups-úchyty poliček nevydržely, a i přesto vše si kupujeme skříň Klups (ono manžel je zručný a vše opraví a na pár let to doufám vydrží a pak to spálíme,za ty prachy),matraci kokos-pohanka-zatím bez plísně, i hrací deku, kt.byla příliš měká a pro otáčení nevhodná:-)A oblečení také z Polska-a s tím max.spokojenost. Chceme také kupovat autosedačku-jakou jste si vybrali a podle čeho jste vybírali,co je důležité???JInak cena nás zase určitě přesvědčí pro Polsko např. za postýlká 1000, za matraci 700,za komodu 2000 - celkem za 4000 jsme nakoupily a u nás za to nemáš ani postýlku (možná v Ikea ano).Takže doufám, že příště natrefíme na kvalitu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka