Přidat komentář

In reply to by Martens a Majda

tak to jo, naše si sedla rovnou z lehu. To by nám na tý rehabce dali... :s: nStoupat ji nech, jen ať se snaží, hihi... :00:
Manžu mám taky poláka, proto to jedem koupit do Polska. Babi s dědou sem tam strčej nějaký zlotý, tak máme nahrabáno. :s: Z Polska hodláme brát i autosedačku, a rádio do auta. Jako autosedačku jsem si našla u nás, tady stojí nad 2000, no a když ji vezmu tutéž v Polsku, dáme za ní asi 1700. Takže pohoda. Postýlku, hrací deku, prostě takovéhle věci kupujeme v Polsku. No a kvalita? Máme Dorjana kočárek, a jsem s ním naprosto spokojená. A je to polská výroba. A i věcičky mají nádherný, máme třeba klobouček, každému se moc líbí, a je z Polska. Plíny a mlíko taky kupujeme v Polsku.
Jojo, asi jsme si psaly, počkej, něco jsme řešily - myslím kvůli svatbě? No to nevím, ale hrály v tom roli úřady. Vzpomínáš? Ještě jsme řešily, jak vypadají potvrzení o pobytu u našich mužských. :00: :s: A čekali jste Majdu. To si pamatuju.
Jestli je v Pl atestovaná to netuším, ale jak říkám, u nás ta samá 2000, tuta je za 835. Takže je to jasný. :a:
Mimochodem, nevíš náhodou, jak v Polsku probíhaj svatby, nebylas na nějaké? My jdeme švagrový příští sobotu, a já mám děs z toho, že svědek se musí podle jejich pravidel věnovat svědkyni, a já tam nikoho krom manžela a jeho rodičů neznám a manžel jde za svědka. A mám hrůzu, že mě tam nechá někde samotnou, nebo zasedací pořádek u stolu, že třeba s ním nebudu moct sedět nebo tak. Nemůžeš se kdyžtak zeptat manži? Já z toho už strachy nespím, jestli nebudu moct být vedle něj, tak nevím, polsky umím tak na úrovni abych se domluvila se tchýní a tchánem, a teď tam někde sama, mezi cizíma... Už tak dost budu mít při obřadu, a pak na té olavě... bojim bojim...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka