Přidat komentář

Ahojky, tak se taky pokusím odpovědět:
1) tříkolka mi přijde jako zbytečnost, myslím tu tříkolku s vodící tyčí. Odrážedlo máme, teď už druhé a snad už je to dobrá volba, napoprvé jsem nezvolila nejlíp.
2) odrážedlo používáme cca od 1 roku
3) podle mne je důležité ujasnit si, kde budu odrážedlo nejvíc používat - jestli doma nebo venku. To jsme u toho prvního právě neudělali a proto jsme museli pořídit nové. My ho využíváme nejvíc venku - proto je pro mne důležité, aby mělo velká a pevná kolečka a kloub na předních kolech. Marketingovým tahem je pro mne po předchozí zkušenosti vzhled - koupila jsem něco, co se mi hodně líbilo vzhledově a není to tady u nás zcela obvyklé a na ven to nebylo moc k použití.
4) Teď jsme koupili toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=34376808&tab=1 a jsem s ním nadmíru spokojená. Je sice dražší a je vzhledově takové "obyčejné", ale je super - kovový rám, super tvarovaná sedačka, kloub v předu, velká kolečka, o která malá nezakopává . Tahle firma dělá i odrážedla pro větší děti, která vypadají jako kolo bez šlapek a děti se na něm krásně naučí držet rovnováhu a vůbec nepotřebují přídavná kolečka na kole potom, takže do toho určitě půjdeme později, až Klárka povyroste.
5) myslím, že určitě ano - děti si tímhle pohybem posilují nožičky, je to pro ně dobrý pohyb i na kyčle (to jsem vyčetla)
6) na tom prvním jí vadila malá kolečka, do kterých navíc narážela nožičkama, nemělo otočný kloub, takže se hůř ovládalo, navíc z něj velmi rychle vyrostla, byť bylo psané do 2 let.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka