Přidat komentář

já měla asi 18 stehů a hojila jsem se určitě 6 týdnů, prvních 14 dní jsem nemohla vůbec sedět. Hodně jsem větrala, po každé toaletě jsem se byla osprchovat a mazala jsem dubovou kůrou, ta je super.
Co se týče kojení, tak jsem to tu trošku pročítala. na kojeni.net jsou dobré rady. Určitě bych držela malou bdělou u kojení. Dala bych tam aspoň tu hodinku až dvě pauzy, to že jí máš pořád na prsu není dobře, pije vlastně pořád přední mléko a to jí nezasytí, takže jí ukonejšit když tak jinak.
Jinak slabé mléko neexistuje.
No a co se týče stravy. Měla by být pestrá, ale pozor na nadýmavé potraviny a alergeny. Ono toho moc nakonec není, co se může, ale každé miminko nadýmá něco jiného. Nám třeba nevadily jablka, ale vadila cibule. Určitě hodně pij, to je základ, polívky jsou taky dobrý, ještě jsem pila meltu nebo caro s mlíkem, to je taky super - vše na tvorbu mlíčka. Hlavně být v klidu, nestresovat se, ono to je hodně způsobené tím, že maminka nad tím moc přemýšlí, stresuje se a není klidná, to má na mlíčko hodně vliv a i na miminko. Hodně štěstí :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky