Přidat komentář

Ahojky,
no je pravda ze to tady posledni dobe pekne vymrelo... mrnoskouve nas pekne zamestnavaji!!Ja sem obcas nakouknu a podivam se,ale moc casu nemam na psani.. vecer padnu jak hruska do postele :€h: Co se tyce nas, teda nasho Simona tak 23.7 oslavi 3 mesice, porad kojim, krasne prospiva, ma neco cca 5100g (to bylo pred dvema tydnami)a cca 60 cm. Krasne pase uz, usmiva se a povida si nahlas z hrackami na dece.
Za dva tydny dostane prvni hexu a Prevenar, tak uvidim jak se s tym popereme.JInak porad nekde cestujeme, dokonce jsme jeli uz na SR na dva tydny i moji mamce a pak jeste na 1,5 tydne k druhe babicke. Strasne ma mooc rad spolecnost lidi a hlavne, kdyz s nim nekdo povida.
Tady je odkaz na Simonovu galerii, tak se muzete mrknout http://picasaweb.google.cz/simon.zavisek
Po porodu mi jeste zbylo cca 5 kg a zustalo mi brisko, teda vicemene ovisla kuze :00: ,jinak se citim dobre. Uz mame jak tak rezim,v noci se mi casteji budi,ze ma zizen a te horka mu davaji zabrat
Atopicky ekzem nas vdakabohu netrapi.. svagrova mi poradila super mast a ta zabrala po vysuseni akne hendka a nic mu nezustalo a pouzivam ji dosud..,kuze ho nesvedi a je spokojen.
Tak se drzete.Katka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky