Přidat komentář

In reply to by jandule

Tak já jsem měla hlavně strach, co by bylo s manžou a malým, kdybych u porodu umřela, měla sem fakt strach jen ze své smrti, říkala jsem si, že to mimino ze mě kdyžtak vyřežou, takže jemu se nic nestane. Tak jsem se pojistila aspoň na pár mil., protože máme vysokou hypotéku a nechtěla jsem, aby se musel kdyžtak stěhovat, protože s miminem by splátky neutáhl. No ale to Ty už nestihneš, já to řešila 2 měs před porodem. No a teď jsem pojištěná tak, že kdybych umřela, tak mají celej barák zaplacenej a taky auto a ještě jim zbude na 5let života :-) po porodu to stáhnu, možná je to teď fakt přehnané a zajistíme si taťku, kterej pracuje a živí nás teď, do 5.měs druhého těhu jsem pracovala já :-)

Masáž jsme zkoušeli, ale bylo to nahouby, děsně mě to bolelo, takže sme toho nechali. Měla jsem stejně jen malinký nástřih a vůbec ho pak doktočři při vizitě nemohli najít...

Haha mě před porodem říkali 3,5 max. a pak z toho bylo 3950 a 52cm! No ale nechci Tě strašit. A jiruli říkali 3,6 a malej měl 4,2 :-) na doktory žádný spoleh!!!

Terez, Kristian a Lucián

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka