Přidat komentář

Neboj to bude dobrý :€m: , öni plaší vždycky :///: najednou je malá a předtím jsi prý moc jedla zas....to je taky doktorka jak noha...myslím ty komenáře, lékařka to může být dobrá,ale moc taktu nepobrala :€\€: někdy by si měli uvědomit,že brečíme i u reklamy na whiskas :€[€:
neboj ona to dožene, teď koukám do kalendáře a taky jsme měli cca 1800kg ve 32tt, prostě máme menší děti :s: ne všichni musí mít 4kg jak se narodí, první syn měl 3050g a 47cm aspadnul na 2650g a Simonek nevypadá o moc větší a to mám kluky! ;) jo a Filda je v termínu přesně na den a byt takový malinký ;) aspoň se ti bude dobře rodit, nám prvně stačilo 7cm a šli jsme na to :-))
Holky držte se v těch vedrech, dopočívejte pokud to půjde s malou rošťandou (tou starší) :///: všechno doženete nebojte :a:

PS: ona je mala jak jménem? Giuliana? nebo Julie a jen jí tak říkáte? My si vybrali toho Simona právě ¨zkráceninu jména Simeon a prozatím nic moc reakce (někdo pořád hučí že raději Šimon, někdo mu říká Simon někdo "Sajmon"(vč. Fildy) a zbytek ma ten obličej jako chudák...) :|€|:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka