Přidat komentář

Ahojík holky, všem vám moc moc moc moc moc děkujeme za pochvaly a milé komentáře :k: Ta první fotečka se povedla úplně čirou náhodou, když jsem Marcelku fotila na hřišti v Hostěnicích a ona šla zrovna ke mně a jak mě uviděla s foťákem v ruce a já "Marci, kuk na mamku" a ona toto }:) :s: :s: A jen si tak kolem mě prošla :s: No sranda :s:
Jinak s tím turistěním - doufám, že bude po mně }:) a nebude lenoška lenošná nanicovatá po tchýni, to by mě šlahlo :jawdrop: :00: :n:
Takže když je hezky, tak prostě razíme ven a děláme si hezké vycházky do lesa. Buď na hřiště do Hostěnic nebo ke kapličce nad Horákov, obě cesty bývají fajn a když Marcelku můžu vypustit, je to vždycky pohoda, když se teda zrovna nezasekne na půl hodiny na jednom místě... ale co už, když nikam nespěcháme... :-) Ať si to holka v lese užije :-) S bábou takovou legraci nemá, akorát s našima a to je jenom jednou za týden, tak jí to vynahrazuju a učím ji. Doufám, že to v ní zůstane zakořeněno a bude to správná holka se vším všudy :one:
Každopádně už teď je to šibalka a je s ní sranda :-)
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky