Přidat komentář

Terezko, fotečky jsou nádherný. Musela to být krása, člověk se pak vrátí úplně odpočinutý, plný sil, spokojený. :) :one: :one: :one:
Naprosto souhlasím, že tahat děti k moři v tomhle věku není pro ně kdovíjak zajímavý a dobrý a pokud má Tadeášek takový suprový zázemí tady a ještě k tomu u Tvých rodičů, bylo mu tam stokrát líp než u moře. My jedeme s Jardou na 14 :w: dní do Norska, jedeme v červenci a Vojtík bude taky celou dobu u našich na vesnici. Týden bude s ním babička, týden moje sestra s manželem.
Všechny Vojta úplně zbožňuje, takže vím, že o něj bude skvěle postaráno a bude spokojenej. My si s Jardou odpočineme, vyčistíme hlavy od každodenního stereotypu, přesně jako vy dva.
Moc se těším, stýskat se mi bude, to vím. Zato Vojtovi zas tolik ne, jak ho znám. Ten bude spokojenej ;)
Jinak nechápu proč se do tebe ostaní pustili, že sis dovolila odjet na dovolenou bez dítěte, myslím, že jim do toho nic není...
Já jedu na 14 dní a fakt se nezopdpovědně necítím a vím, že drobkům je daleko líp na zahradě u bazénku než je vláčet s sebou.
A dovolenou potřebujeme a kdo říká že né, tak kecá sám sobě. Když máš takhle malinký dítě s sebou, nikdy nemůžeš pořádně vypnout a o to tady jde...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka