Náš dnešní oběd: brokolicová polévka - brokolici uvařit s masoxem, rozmixovat tyčovým mixérem, podle chuti přidat zakysanou smetanu. (taky to ráda dělám z růžičkové kapusty nebo hrášku) maso: plátky vepřového osolot, opepřit, osmahnout na oleji (já to dělám nasucho), naskládat do pekáčku, nasypat najemno nakrájenou cibuli a zalét smetanou na vaření. Zapékala jsem to na 180, horkovzduch asi půl hodiny. Nakonec jsem to posypala najemno nastrouhaným sýrem. Jako přílohu jsem udělala šťouchané brambory - brambory vařené ve slupce, trochu mléka, máslo, bylinky ze zahrádky (koriandr, pažitka, petrželka). A chlapovi to moc chutnalo, ještě nám zbylo i na zítra.
Náš dnešní oběd:
brokolicová polévka - brokolici uvařit s masoxem, rozmixovat tyčovým mixérem, podle chuti přidat zakysanou smetanu. (taky to ráda dělám z růžičkové kapusty nebo hrášku)
maso: plátky vepřového osolot, opepřit, osmahnout na oleji (já to dělám nasucho), naskládat do pekáčku, nasypat najemno nakrájenou cibuli a zalét smetanou na vaření. Zapékala jsem to na 180, horkovzduch asi půl hodiny. Nakonec jsem to posypala najemno nastrouhaným sýrem.
Jako přílohu jsem udělala šťouchané brambory - brambory vařené ve slupce, trochu mléka, máslo, bylinky ze zahrádky (koriandr, pažitka, petrželka).
A chlapovi to moc chutnalo, ještě nám zbylo i na zítra.