Přidat komentář

Aojky,tak já se taky přidávám.
Dělám zapečené brambory(asi tak kilo) tak, že je oškrábu, překrojím na půlku a dám vařit do osolené vody. Mezitím si osmažím na pánvi cibuli(místo oleje použiju tuk z konzervy), na kterou až zesklovatí přidám vepřovou konzervu, trochu opepřím a přidám 2-3stroušky prolisovaného česneku,mírně zapráším moukou a projdu varem.Odstavím a sliju si uvařené brambory. Do vymazané remosky prolisuju půlku brambor přes takové to kolečko, co se používá na salát a naliju na to masovou směs, prolisuju zbytek brambor, zaliju rozšlehaným vejcem a posypu buď sýrem nebo bylinkama nebo grilovacím kořením, podle chuti a zapeču. Je to levné ikdyž na to koupím kvalitnější vepřovku.
A ještě mě napadl jeden recept pro změnu z hovězí konzervy. Taky osmažím v širokém hrnci nakrájenou cibuli na kterou hodím hovězí konzervu a do na to nasypu čtyři větší nadrobno nastrouhané mrkve, dusím až je mrkev měkká, dochutím vegetou a podávám s bramborem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka