Přidat komentář

Ahoj, tak já jsem měla půjčenou od kamarádky nějakou pákovou, ale použila jsem jí jen dvakrát, přišlo mi, že víc mlíka zůstalo v tom aparátu než v lahvičce.
Jako asi tak....kdybych teď byla těhu a měla se rozhodnout, tak si koupím tu obyčejnou co má tvoje kamarádka - prostě něco co funguje ale tak do 150Kč ať mám takovou nějakou jistotu, že kdybych potřebovala odstříkat o půlnoci a mrňě nechtělo a rukou to nešlo. No a pak, pokud budu potřebovat tak koupím jinou. Pokud je třeba dítě nedejbože v nemocnici a musíš (chceš) mu tam nosit odstříkané mlíčko, tak rozhodně elektrickou, pokud jsi jen "hamyžná" a chceš zásoby do mrazáku, tak stačí páková a pokud jako já jen chceš odstříkat co tě tlačí a s mnohdy to nestojí ani za zamražení, tak stačí i ruka.
Nemůžeš vědět co bude, tak je fajn vědět aspoň, že když něco tak si poradíš ve dne v noci. A jak píšou maminky, odsávačku už dneska koupíš všude v různých kvalitách, takže není důvod jí kupovat dopředu, teda pokud nechceš využít koupi přes internet, která je výhodněší.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka