Přidat komentář

Kristinko a naučili tě úlevové polohy pro mimi, když pláče? Já bych se spíš přikláněla k bolesti bříška než k žíže, kojení 2-3 hodky je časté dost. Může ho bolet i z přejídání, to má Anetka také, když se přežbrundá, ja kojím každé 4 hodiny, v noci ji musím budit, dnes mi dr, řekla ať ji nechám spát, tak to dnes vyzkouším jak dlouho bez kojení vydrží v noci.
Já když malou chytne její hysterka záchvatek, tak prostě musím vydržet, tulím ji k sobě a říkám, že ji to přejde. A je to pravda, trvá to někdy i půl až hodinu v kuse a to je pěkná hysterie jak ječí, ale pořád ji hladím a konejším, někdy zabere i dudlánek ( ale pozor, dávat mimi jen když nemá problém s přisáváním) - tohle jsme třeba u Zdenečka nevěděla a jak začal ječet dala jsem mu prso, abych ho uklidnila a tím mu to vlastně stále zhoršovala, když měl bolení.
Na prdíky malé mi pomohl hylac - brala jsem ho 3x denně 2ml, teď budu přecházet na 1x denně 1ml, přecedí se skrz tebe do mlíčka poradil mi to pán v lékárně a vypadá to, že fakt zabírá, protože už ji prdíci tolik netrápí a když bolí bříško, tak je to z toho že se přejedla, to když třeba kojím po 5 hodinách, tak ji nakojím - přebalím a ještě ji dám cucnout, protože chce a to je pak malér- to bolí bříško jak čert. Tak teĎ už se raději ovládám, protože vím ,že ačkoliv to myslím dobře - ji to pak bolí jak čert.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka