Přidat komentář

Andrejko právě mě zarazilo, že jsi psala že RTG dělali v "žabičce" neboť to je jasný že jí ty nožky zajedou to těch důlků jak mají být. Nám právě vždy dělali RTG že Verunka musela ležet rovně na zádech nožky u sebe narovnané a pak v kolenách jsem je držela pokrčená přes stůl a na snímku pak bylo vše hezky vidět zda už je kyčle v jamce nebo ne.
Pokud máte luxaci už na obou nožkách to znamená že ta trakce způsobila luxaci i na tý druhý noze nebo ta sádra? Je mi z toho úplně zle. Verunka musela trpět jako zvíře. Stále si vyčítám že jsem tě nedonutila na tu vojtovku, nebo na nějaké jiné cvičení tam u vás. Možná by se to nesparvilo úplně cvičením ale nějaký postup by tam byl. Já vím že luxace má k dysplázii co jsme měli my daleko, ale nám vojtění kyčle sparvilo a trochu tomu dopomohly i třmeny, ale vojtovka nejvíc. Hodně mě zaráží že ten váš známý primář vás na tu luxaci poslal když pak píšeš že říkali že luxace pro vás nebyla.

Doufám že v Brně se dovíte víc a Andy neztrácej naději! Verunka pokud bud e po operaci tak půjde na nějaké rehabilitace a chodit bude 100%. Neboj se Verunky jsou bojovnice. Pohlaď ji za nás a posílám pusinku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka