Přidat komentář

Ahoj vůbec se tím netrap. Paní ať vychladne vyhrožováním. Pokud na Aukru nezakupuješ 100% nové zbozí z obchodu tak si nikdy nemůžeš být jistá stavem zboží a to i z toho obchodu.
Je podstatné že dostala to co jsi nabízela. A to že váha dle paní neukazuje přesně :-D ? No tak jí poraď ať si buť zajde na servis nebo zkusí jiné baterky a pokud má problém tak ať si to prodá stejným způsobem jak koupila.
To že ti vyhrožuje soudem tak tomu se smej.
Pač u soudu by to bylo slovo její proti tvému. Ty řekneš váha fungovala a ona že neukazuje přesně. Problém mohl vzniknout při přepravě váhy utřepané kontakty atd....
Já jednou vydražila hrací hrazdičku s tím že v popisu bylo že je ve 100% stavu a plně funkční.
Když mne došla koupila jsem do ní baterie a zaplají zjistla jsem že z 6ti čidel které mají spouštět blikání a hudbu funkují 2 čidla z těch 2čidel to jedno funguje na 50%. Když jsem se paní zeptala co a jak tvrdila že jí to fungovalo. Když to manžel rozmontoval zjistili jsme že jí to fungovat nemohlo. vše zaoxidované přetrhané drátky atd. Když jsem jí to řekla tak mi na to řekla že není technický tip a že si myslela že je to tak v pořádku. Vyhodila jsem za ní 650,- Prodala jsem jí za 80,- a koupila dsalsi za 450,-. A co mne ona nabídla pak závěrem za konpenzaci? O vrácení peněz nechtěla slyšet prej mi zaplatí náhradní díly jo ty vyšli na cca 50,- ale stejně to nefungovaloto to byli jen čidla tam bylo potřeba vyměnit i kabeláž atd.
Prostě u použitých věcí si človek nemuze být nikdy jistý 100% stavem zboží který zakoupí v dražbě.
Tak hlavně klid.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka