Přidat komentář

In reply to by Mispulin

No to zapomeň, že si jediný blázen :D Tak já jak sem doma, tak lovím a nasávám informace... :) Takže moje představa je fakt jasná.

No tak s tím přebalovákem souhlasím. Chci mít taky šuplíkový a širší i hlubší - mám vyhlídnutej myslím že má metr na šířku a půl hloubku, což je do našeho pidipokoje tak akorát a cenově je myslím do 3tis. No je to dost,ale je to nový a kvalitní výrobek. a navíc, až nebudu potřebovat přebalovací plochu, jednoduše ji sundám a komoda zůstane. Stopro chci šuplíkovou. Žádný dvířka, ani otevřený regál... Rozhodnu mezi těmito dvěma:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31755575&tab=0
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31756051&tab=0

Fusak už sem si teda objednala a mám ho od Emitexu. A objednala sem ho na webu - ty jo teď nevím... ale je jediný, kde ho mají za 599,-- Jinde je přes 1000,-- Tak sem neváhala. Je na něm super to, že má prodlužovací nástavec. Fusak měří 90cm a s nástavcem 110cm, což je super, a ten nástavec je zevnitř otíratelný, takže do něj broučka dáš i až bude už chtít chodit... Ten fusak je fakt super - vevnitř je fleecový, takže taky superteplý. Tady je web:
http://www.babymax.cz/emitex-zimni-fusak-emitex-combi-3v1-kolekce-20092…
Mrkni a posuď sama :one:
Co se kočárku týká, v tom mám úplně jasno, doporučila mi ho právě ta, jak šije ty prima věcičky... Mrkla sem na něj na netu a pak i v krámě - kde si ho zajdu ještě řádně ozoušet :) Ale beru ho na 99,9%

Tak a dost, už jdu fakt spát... :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka