No něco na styl bolognese omačky jsme měli nedávno... Je to mňamka jmenuje se to shepherd pie a jedí to v anglii akorát tam to dělají z jehněčího mletého. já to dělám normálně z míchaného vepřo-hovězího mletého. Udělá se taková hustčí bolognese máčka, vedle si uvaříš brambory a uděláš kaši. No a nakonec máčku naleješ do zapékací mísy a na to rozetřeš tu kaši a dáš to zapéct. Až začne kaše na povrchu zlátnout a udělá se taková křupavá krusta tak to vytáhneš... je to fakt výborné- zkus.
In reply to omáčka z mletého masa by Pavla79
No něco na styl bolognese omačky jsme měli nedávno... Je to mňamka jmenuje se to shepherd pie a jedí to v anglii akorát tam to dělají z jehněčího mletého. já to dělám normálně z míchaného vepřo-hovězího mletého. Udělá se taková hustčí bolognese máčka, vedle si uvaříš brambory a uděláš kaši. No a nakonec máčku naleješ do zapékací mísy a na to rozetřeš tu kaši a dáš to zapéct. Až začne kaše na povrchu zlátnout a udělá se taková křupavá krusta tak to vytáhneš... je to fakt výborné- zkus.