Přidat komentář

In reply to by Shany 32

S kloboučky zkušenosti nemám, ale prý jsou dobré, protože chráníš auvíky před dalšími podrážděními..
Zabaleno máš hned, když všechno máš.

Jsem ráda, že jsi jako v bavlnce, že máš všechno. Úplně si to představuji.. :qu:

I když bez peněz, hodlám si všechno užít na maximum! I tenhle poslední měsíc. Nevím, jak moc bude pršet, ale těším se, až si půjdu do lékárny pro zbytek výbavy a půjdu k vietnamcům pro podrprdy.. jestli tam budou mít mojí velikost.. Já měla u Toma kojící podprdy, ale dala jsem je do šuplíku a nevytáhla. Stejně jsem tu kozu vyndavala normálně.. a rozepínat se s tím??? :€):
Mám za tebe radost. Užila sis své. Když si čekala na výsledky a tak, věřím, že tehdy by jsi raději byla chudá a se zdravým mimčem, než bohatá s nemocným! A teď jsi bohatá maminka se zdravým mimčem!! Ani nevíš, jak Ti to přeji..

Tomášek mi včera říkal, že kluci mu zavidí, že má dobrý známky (taky je má vydřený) a že mu dávají najevo, že on má sice dobrý známky, ale oni mají majetek a peníze.. Tom se zarazil a říká: "Oni si myslí, že mi něco chybí, ale já mám všechno.. to co mají, nepotřebuju." Říkám: "A co mají, co si myslí, že nemáš?" Zamyslel se: "Já nevím, asi filmy.." Protože já momentálně stahuju cca 20 filmů za 100,- z webu, takže za pakatel. A pak říkám: "Řekni mi, kdo se v 9.letech umí postarat o domácnost??" "Všichni!" "Ale já nemyslím dospěláky, ale 9.letý děti!" "To nevím, od nás ze třídy nikdo!" "No vidíš, a zase máš něco, co jiné děti ne! A to Ti nikdo nevezme!"

Abych Ti to vysvetlila. Co jsem doma, tak jsem Toma naučila uklízet, protože já měla ty záda, maximálně jsem vytřela a Jirka byl v práci. Tak jsem to naučila Toma tím, že jsem seděla a říkala, co má dělat. Před týdnem jsme takhle myli okna.. já vyleštila okna v obýváku (asi na 3x) a on umyl tu hrubou špínu a leštil v ložnici (tam jsou žalůzky :-)). Naučil se uklízet kuchyň - vyndat nádobí z myčky, dát tam špínu a zapnout, pak utřít linku, aby se na ní mohlo pracovat. Umí umýt záchod, vanu, vytřít.. Ukrojit a namazat chleba, udělat si čaj, dojít nakoupit.. Neříkám, že dokonale - přeci jenom je to 9.letý zmeťour (pomalý), ale zvládne to.

Když se mu ze začátku do toho nechtělo, tak jsem mu vysvětlila, že když se to naučí, moc mi tím pomůže, protože až já budu v nemocnici, Jirka tam bude se mnou a já musím vědět, že to tu zvládne, než Jirka přijde a že se pak může stát, že bude muset do práce a že až přijdu s Eliškou, budu potřebovat každého pomocníka doma.. A že mu chybí akorád řidičák na kočárek. Prý, jestli ho naučím přebalovat Elišku.. a jak pozná, jak ta plínka patří :-).. No a tak mi pomáhá rád, protože ví, že pak mám na něj čas a můžeme jít ven spolu, nebo si hrát, koukat na film apod.

Ale proč to dělám úplně doopravdy? Protože nechci, aby z něho byl šovinistickej blb, co si myslí, že starost o domácnost je jen starostí ženský a že když své budoucí ženě bude pomáhat a budou uklízet spolu, jenom je to zblíží a pak budou mít čas jeden na druhého. A i když Jirka je teď hodně v práci (teď ne, teď spí), tak aspoň nedělá kolem sebe čurbes.. a to Tom taky své ženě v tomhle uleví, když si bude umět po sobě uklízet, že? Přítel je v tomhle zlatí, Tom to vidí u něj, že mi pomáhá. A pořád mi dává pusinky a tak Tom mi taky dává pořád pusinky.. A Jirka se tulí, tak Tom taky..

Sice se ty dva nějak zvlášť nemusí, ale něco dobrého mu ten chlap dává, ne že ne! A Tom Jirku zase učí trpělivosti a sebeovládání.

Takže i když peněz nemáme nazbyt, možná je to k něčemu dobré..

Ještě jednou Ti přeji zdravé miminko a všechno, co chceš, ať mu můžeš dát. Vím, že budeš skvělá mamina! Stejně, dvě různé třídy, ale obě stejné přání: Milující spokojené miminko!

Počkej! Jednou budu bohatá a přiletím za Tebou na týden, dva na dovču! Kde budeš tady v Čechách? Kam že to zakotvíš???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka