Přidat komentář

ahoj květinky :k: ,

i já asi jako vy všechny jsem se sem dostala po strašné době .. od rána myslím na Oliho od Janči, že dnes začal květinkový narozeninový "měsíc" .. vše nejlepšííí Olimu, Jani !! :h:

jak se vám všem daří?

Světluš, budu na Štěpánka moc myslet, ať se brzy přijde na příčinu a problémy zmizí .. jedna holčička od Deniho ze školky má podobné problémy a zjistili ji astma, ale to snad nebude váš případ !!

Eliško, už rok? letí to strašně .. dodatečně vše nejlepší Adélce !! :k:

v létě to bude se školkou na nic .. já dělám naštěstí jen na částečný úvazek a Deni tam může chodit se mnou, ale i tak .. nechci ho tam tahat a spíše budeme vymýšlet, jak se prostřídat, aby měl Deni krásné prázdniny plné zážitků ..

ve školce je Denis šťastný .. mají pravidla, která dodržuje, je prý zlatý .. má spoustu nových kamarádů, které si často zve domů nebo k nim chodí on .. tak jsme rádi, že je z něho takový fajn kluk .. ALE :///: když je se mnou doma sám, tak bych ho vystřelila na mars .. tříská s ním puberta, ale jak !! někdy fakt hrozný, jak mi zlobí .. a jak odmlouvá !! taky vaše květinky odmlouvají? má odpověď snad na vše !! :€d€:

jinak k narozeninám dostane šlapací kolo, už ho máme objednané, tak mu ho dáme hned jak přijde .. ví o něm, byl si podobné vyzkoušet, tak by to stejně nebylo překvapení a v den D dostane nový koberec se silnicí, vodní "dělo", vlajku na kolo a zvoneček, loďku do bazénu, něco s dinosaurem a dál nevíme .. u našich dostane menší zahradní domeček, tak si myslím, že toho bude až až .. stejně doma už moc hračky neužije ..

jinak jestli chcete tip, tak k Ježíšku dostal tuhle zatloukačku : http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/drevene-hracky/hra-s-kladivkem-22… a ta u nás momentálně vede ..

mějte se krásně květinky, užijte si oslavy a těm našim prdelkám přeji hlavně zdravíčko !! :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka