Přidat komentář

Ahoj Tes,
Toníček má tedy parádní postel :one: - taky jsme nad ní chvíli uvažovali, že ji Honzíkovi pořídíme, ale nakonec to vyřešíme rostoucí postýlkou, která se dá taky rozložit na postel bez špruslí. Mám právě strach, že by nám Honzík z té velké postele pořád utíkal a tak mu zatím pořídíme tu rostoucí, ze které neuteče :n: . Navíc nemáme v pokoji moc místa, tak to ani tolik nezabere. Ale jinak vypadá ta vaše postel moc hezky :one: .
Takže Toníček se dočká sestřičky? To je super, že se vám podařil páreček :-). Asi se u Tebe v bříšku má mimčo moc dobře, když nakonec na ten svět nespěchá :-). Však ona si na světě ještě užije, v bříšku má hezky klídeček :-).
Mně už se těhotenství taky blíží ke konci, zítra budu už 34+0 tt. a nastupuju na mateřskou. Nahoře mám zatím okolo 14 kg, takže ještě určitě nejsem u konce :-). U Honzíka jsem nabrala jen 12 kg, takže teď to jde nahoru rychleji, ale co. Váhu už teď vůbec neřeším, hlavně aby rostlo mimčo. Podle posledního ultrazvuku z konce 30. týdne bylo mimčo asi o 8 dnů menší a vážilo jen 1155 g, takže to bude asi drobeček :-). Ale třeba se mi bude o to líp rodit.
Náš Honzík už má 23 měsíců, až se mimčo narodí (pokud se narodí v termínu), tak by měl mít 25 měsíců. Prochází si teď pěkně vzteklým a vzpurným obdobím, takže to bude doma asi po narození miminka veselo :00: . Termín porodu mám podle MS 27. 5. a podle UTZ kolem 4. 6.
Pohlaví jsme si nechali jako překvapení až do porodu, tak ještě nevím, zda se Honzík dočká bratříčka či sestřičky. Taky bych si přála mít páreček, ale uvidíme, zda se mi přání splní.
Jestli se chceš mrknout na moje včerejší fotky bříška z 33+5 tt., tak tady je odkaz:
http://www.mojetehotenstvi.cz/nove-fotky-bri-ka-z-33-5-tt
Tak Ti přeju rychlý a bezproblémový porod a hlavně zdravé a hodné miminko :) :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka