Přidat komentář

Ahoj Slunicko, ja bojovala s tim samym ze kazdy tikal neco jineho a nakonac mi mamka rekla, delej si to jak to citis a bude vam nejlip a mela pravdu. Takze u nas to je takhle..

1) mala mela zloutenku takze usinani u kojeni znam, my ji v nemocnici museli i otrit vlaznou vodou v oblicejicku aby se probrala a papala pac hrozne rychle zacala ztracet. Ono se to zpravi, snaz se co nejcasteji prikladat, ja protoze jsem mela mlicka vcelku dost tak jsem kojila jen z jednoho a dalsi kojeni z dalsiho a postupem casu uz pila dyl a vic..

2) urcite malyho nechavej spinkat, je moly a prospi az 22hodin denne, ja taky malou nechavam a s postupem casu vidim jak si to sama prodluzuje a jak uz se sama zajima o svet kolem sebe...tady to buzeni bych praktikovala az tak u rocniho mimiska..

3) kdyz place snazim se poznat podle place proc a uz se to poznat da, tak se podle toho zaridim..kdyz jen tak poplakava po prebaleni, nakojeni atd. a vim ze ji nic nechybi tak ji nechavam poplakat,ons chvilema prestava a zase zacne...a pak az si ji beru. Dudlik pouzivame na uspani jen vecer, ma jeden zeleny se zebrou silikonovy a jiny nechce, nevim jak to pozna ale jiny proste plive..

4) satek nemame ale premyslim ze poridim nejakou klokanku nebo tak neco

5) my jedeme na jednorazovkach takze neporadim..

papa a nebud z toho smutna vsechno se podda a bude to jen a jen lepsi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka