Přidat komentář

Ahojky Slunko,
Vikinka právě spinká, tak mám chvilku, abych taky napsala :) . Musím říct, že mám podobné otázky jako ty :€Ss€: . Viktorka mi u kojení taky třeba po 10 min. usne a když ji chci odendat od prsu, tak najednou začne zase tahat, a tak kojíme třeba půl hodiny, nechám jí až se pustí sama. Prsa nestřídám, to se má dělat jen na začátku, než se z mleziva vytvoří mléko. I :*8*: mi říkala, že mám jedno kojení kojit z jednoho prsa, protože mimčo potřebuje jak "přední", tak i to "zadní" mléko, což kdybych střídala, měla by pořád jen to přední.
Jinak přes den je docela dost vzhůru, tak si s ní různě povídám, chovám jí, atd. A s tím brečením jsme na tom stejně, já to prostě nedokážu nechat ji brečet a neutišit ji. A taky si ji v noci někdy beru do postele, spíš tedy k ránu a spíme spolu. Já vím, že mi někdo řekne, že si ji špatně zvykám, ale zase tu je i druhý názor, že to mimi nás chce cítit a mít u sebe, vždyť ten malý tvoreček byl s námi celých 9 měsíců a teď nechce být taky sám.
Já prostě dělám všechno tak, jak to cítím, abych byla v pohodě já i malá.
A ještě k těm plínám - mám jednorázovky i látkovky a zatím se přiznám, že dávám jednorázovky a to kvůli pupku, protože mám strach, aby jak ho ještě nemá úplně zahojený, do něj nechytla infekci. Ta látkovka mi totiž nasákla močí a jak to měla až k pupku, tak jsem měla strach, aby se to nějak nezanítilo. Ale až se nám úplně zahojí, tak na doma je budeme určitě používat.
Tak asi tak z mé strany, pozdravuj Peťulku a pusinku na čelíčko :) :a: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka