Přidat komentář

Ahoj, takže jak to máme my. Podotýkám, že mám 6 měsíčního prcka
1. ano, dřív to byl taky obrovský problém, nejedl, jen spal a ani nebrečel. Musela jsem ho pořád lechtat, štípat, strkat do něj, aby se probral a aspoň trošku se napil. V noci to byl horor, nešel probudit, i tu studenou vodu jsem zkoušela,ale úspěch vesměs žádný. Nepřibýval, tak jsem musela po večerním kojení dávat 30ml beby- ale jak se dostal nad 3kg, tak jsem přestala a už se to lepšilo. Postupně začal víc papat a už neusínal a dneska nevím co to je, aby mi usnul u prsa :s: S tím odříhnutím t určo zkusit můžeš. Já furt měnila prsa, abych ho probrala :)
2. Dřív ano, na noční spaní to nemělo vliv. Dneska už má svůj režim, takže pokud není nemocný, tak se snažím ho dodržovat. A mimochodem, jsem zjistila, že pokud přes den spí míň, spí hůř i v noci!!!! Takže u nás budit přes den,aby spal v noci je kravina.
3. máme dudlíček, který pomáhá a já ho furt chovám a mazlím se s ním, nenechala bych ho jen tak plakat. Samozřejmě neletím hned,ale že bych ho třeba 10min nechala brečet to ne. Já už teda poznám, když brečí ze vzteku, nebo mu něco je
4. ano, babyvak - úžasná věc
5. jedině jednorázovky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka