Přidat komentář

1)Neli to taky dělá poslední dobou ... 10 minut je optimální doba a myslím,že to stačí k nasycení miminečka,ale nejsem odborník.
Já Nelinku třeba když už nesaje a jen ududává,tak jí zvednu - nechám říhnout a zkusím jí znovu dát napít- buď chce a nebo už se nepřisaje a já vím,že má opravdu dost.S tou žíňkou to fakt neznám. :D
2)Nechám jí spát jak ona chce ... ale když je vzhůru tak už jí zabavuji hlavně Andulkou :s: -ta jí pořád "otravuje" a také už chrastítkujeme - hezky už pozoruje a také jí zpívám + mazlim se s ní (to má nejraději) ...
3)Podle situace a také v noci jí beru do ruky hned,hlavně aby mi nevzbudila Ančí a přes den jí nechám chvíli plakat,ale ne dýl jak 5 minut(a to jen když vím,že je nakrmená,přebalená a pomazlená ... to si musí vypozorovat každá maminka sama - ale Ančí jsem chovala pořád v ruce snad do 4 měsíců :00: ) Dudlík používáme jen v kočárku a když chce spát a nejde jí to(jinak bych jí musela dát prso a nechci být chodícím dudlíkem ;) ) Dávám silikonový dudlík od Nuku a dudlík je dobrá věc. :) Jinak určitě do 3 měsíce se má miminko chovat a ne ho nechávat vybrečet,na to je ještě brzy dle mého.
4)Nepoužívám,nějak to zvládám bez toho,ale určitě je to dobrá věc. :)
5)Používej dále ty látkovky,je to fajn ... já na to nemám nervy a látkařky obdivuji - asi jsem moc pohodlná. :s:

Jednej instinktivně - to je to nejlepší co pro svoje miminečko můžeš udělat ... jo a chybama se člověk učí,tak nemusí být všechno hned perfektní ... ;) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka