Přidat komentář

In reply to by Eliška

Ahoj Elisko, mas toho se skolou hodne ze? no hlavne jeste chvili vydrz, uz jen 2 mesice:-)))) super, ze uz mas i povleceni a vubec tolik veci. Ja mam termin tyden po tobe a mam jen par blbosti jako je trocha oblecku a nove ted vanicku, osusku a deku. to je vse:-)) ale mam vybrany dalsi veci - postylku, kocarek,...tak aspon vim, co chci a zacnu pak postupne objednavat. to je uplne jedno, jestli uz mas kocarek u sebe, takze vycitky nemej. Bud rada, ze uz nemusis nic vybirat a si dokonale pripravena:-))) no jak pises, leti ten cas hrozne, taky se uz nemuzu dockat, az budu mit Jiricka u sebe. hlavne kdyz se ted rozkopal, tak je to kouzelny, hlavne kdyz sleduju, jak si polozim ruku nekam na bricho a vedome me tak zducha, to je krasa!!! ale taky sem si na ty jeho pohyby musela docela dlouho pockat. strasne dlouho sem je necitila, nechtel davat o sobe vedet, az po to 23. tydnu najednou jo a docela dost. tak si to naramne uzivam:-)
Jakou mas matraci do postylky? nad timhle nevim a vaham. pry ta kokosova je dost tvrda, pohankova zase bobtna kdyz se procura, molitanova je na prd, tak vubec nevim:-(((
Kolebku bych bala taky, ale tu bych mohla dat tak na dvur nebo do chodby:-)) vubec by se mi sem nevlezla, budu rada, kdyz sem dam postylku a chci jeste komodu. tak uvidime, jak to sem nacpu:-)))
Mej se Elisko krasne a uzij si teply vikend. konecne nebudete ve skole mrznout:-)))
pa Iva

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka