Přidat komentář

In reply to by Eliška

Ahoj ELisko, tak co, mas povleceni? :-) no je fakt super, ze ta reklamace sla tak hladce. klikrat mam strach takhle neco objednavat, kdyby neco doslo blbe, jak se to bude resit prez net. Platis si nakupy predem hotove? treba tu zavinovacku? ja zatim objednavala z netu jen jednou a to za par kacek, takze prevodem predem jsem to zaplatila. ale kdyby se jednalo o vetsi castku tak nevim...no mas super, ze se s mimiskem muzes zavrit nekam sama a pritel se prospi. mi to mame tezsi. jsme teprve necely mesic na domku, ktery jsme konecne zabydleli, ale jen prizemi, podkrovi teprve budeme dodelavat. no a v prizemi mame jen obyvak a kuchyn, takze vseci budeme v jedne mistnosti. je sice velka, ale skrz klid to bude horśi... uvidime, jak to pujde no...jinak s tema penezma je to sileny. zrovna v tvem pripade, nebo kdyz je mamka nezamestnana, tak nedostat zadny penize!!! no sileny. ja sem nasrana, jak tu materskou zkrouhli, ale muzu byt rada, ze vubec neco mam ze.
s tim oblecenim mas uplnou pravdu, taky nechci mit toho zbytecne moc. mam par veci a kdyz bude neco chybet tak se to proste dokoupi prubezne ze.
Jinak co vim, tak seznam veci do porodky by ti mel dat tvuj gynekolog nebo sestricka pak. nas to tak dela. nebo, pokud vis, kde budes rodit, tak se jich tam rovnou zeptej. ja totiz taky vubec nevim, co si sebou zpakovat:-)) a kazda porodnice ma i jiny pozadavky, nekde ti daji to ci ono, jinde si to musis donest. takze ti Elisko moc neporadim:-))
Mejte se krasne a preji vam hezkou noc:-)))
ivka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka