Přidat komentář

Ahoj holky,doufám,že se nikdo nebude zlobit že píšu sem kvůli srazíku,potřebuju popsat cestu k nám a na FB mi to píše že můžu napsat jen 100 znaků,takže se to tam nevejde. A novou diskuzi tady na MT zakládat nechci,nemusí každý vědět kde bydlím :)
Tak jdu vám trošku popsat cestu k nám. Adélka sjede z dálnice na Sadskou tak popíšu od sjezdu. Sjede se z dálnice a dáte se do prava,pak na křižovatce opět do prava a už budete vidět Sadskou,projedete Sadskou a na velké křižovatce se dáte do leva (je tam velká pizzeria) a projedete vesnicí Zvěřínek po levé straně uvidíte firmu TEMAC.(k té firmě zatáčí autobusy,tak tam nepojedete) Vesnici Písty nepřehlédnete,jsou na kraji nové baráčky aje to hned další odbočka za tou firmou TEMAC.
V Pístech pojedete rovně kolem nových baráčků a třetí ulici se dáte do leva, projedete kolem školky (ta bude po vaší levé ruce) a kolem parčíku (po pravé ruce) a hned první ulici se dáte do prava,je to slepá ulice a skoro na konci je jediná novostavba s dřevěným plotem a šílenou džunglí za plotem (nebojte hned za báráčkem u bazénu to je upravené :))) Tak snad jsem to popsala dostatečně dobře,pokud někdo nepochopil zavolejte (je sice u nás špatný signál,ale budu ve střehu) moje číslo 605 935 795
Valča přijede z druhé strany od Nymburka :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka